Benieuwd naar learning verhalen?

Nieuwe uitvalsbasis 227 Learning

Over 227 Learning
6 July 2021

Vraag naar Learning & Development professionals neemt toe
Nieuwe uitvalsbasis 227 Learning 

Utrecht, 6 juli 2021. 227 Learning, partner in bemiddeling en ontwikkeling van Learning & Development professionals, is op 1 juli jl. verhuisd naar The Grid op kantorenpark Rijnsweerd in Utrecht. Met deze nieuwe ontmoetingsplek is 227 Learning, dat dit jaar haar eerste lustrum viert, klaar om haar positie in de Learning & Development-markt verder uit te bouwen.

Nieuwe fase, nieuw kantoor
Per 1 juli jl. is 227 Learning verhuisd naar The Grid, gevestigd op kantorenpark Rijnsweerd. Deze eigentijdse locatie, midden in de Utrechtse ‘Brainport,’ vormt de verbinding tussen de Universiteit, Hogescholen, grote corporates en start ups. Deze nieuwe uitvalsbasis biedt het bedrijf de mogelijkheid om de komende jaren verder door te groeien en de positie in de markt uit te bouwen. “We zijn mede door Corona anders gebruik gaan maken van kantoorruimte. We zien The Grid dan ook vooral als multifunctionele ontmoetingsplek”, aldus Sanne de Kemp, Business Director van 227 Learning. 

Eerste lustrum
227 Learning BV, opgericht in 2016, viert dit jaar haar eerste lustrum als partner in bemiddeling en ontwikkeling van learning professionals. 227 Learning werkt voor een breed scala aan opdrachtgevers uit de learning-branche, waaronder corporate learning, EdTech, startups, corporate, overheid, health, publishing en opleiding & training. 227 Learning is gespecialiseerd in executive search en recruitment voor ervaren vaste en interim Learning & Development professionals. Onder het motto ‘Never Stop Learning’ richt 227 Learning zich de laatste jaren ook steeds meer op upskilling en de persoonlijke ontwikkeling van learning professionals. Daarvoor wordt intensief samengewerkt met innovatieve learning experts waarmee regelmatig events, kennissessies en trainingen worden aangeboden, zoals het 227 Learning Accelerator programma.

Corona: katalysator voor groei
Toen Corona vorig jaar toesloeg, was het ook voor 227 Learning aanvankelijk spannend hoe de markt zou reageren. Al snel bleek Covid-19 echter een katalysator voor groei. “Organisaties en bedrijven bleken juist in de corona-periode een grote behoefte te hebben aan (met name digitaal) talent en het ‘upskillen’ van medewerkers” aldus de Kemp. “Corona heeft gezorgd voor een enorme versnelling van de digitale transformatie en daar ligt nou net onze expertise.”

Digitale transformatie van Learning & Development
Fysieke trainingen waren het afgelopen jaar niet mogelijk. Tegelijkertijd werd training en opleiding van personeel noodzakelijker dan ooit. Veel bedrijven maken nu versneld de transitie door naar online. “Daar waren we goed voor gepositioneerd. Al ruim vóór corona hebben we ons gespecialiseerd in innovatie en digitale transformatie van Learning & Development en de competenties en professionals die daarvoor nodig zijn. Als gevolg van Corona hadden we te maken met een nog sterker groeiende vraag naar specialisten. We kennen de markt goed en weten waar we deze professionals kunnen vinden. Daarnaast zagen we ook een toenemende interesse in het 227 Learning Accelerator-programma, ons groeiprogramma voor Learning professionals. Dat organiseren we dit jaar alweer voor de derde keer. Zo bleek Corona voor ons een katalysator voor groei en hebben we de afgelopen tijd onze positie verder weten te verstevigen,” aldus De Kemp.

Nieuwe consultants
Om aan de toenemende vraag te kunnen blijven voldoen, heeft 227 Learning onlangs Senior Consultant Livia Brouwers aangetrokken. Daarnaast is het bureau op dit moment ook weer op zoek naar verdere uitbreiding. “Op onze nieuwe locatie is er ruimte voor verdere groei en ontwikkeling, zodat we klaar zijn voor de volgende fase”, aldus de Kemp.