Jouw volgende stap?

13 Zoekresultaten

Als je belangstelling hebt voor een vacature helpen wij je graag verder. Overigens worden niet alle vacatures die wij in portefeuille hebben op onze website gepubliceerd. Dit heeft te maken met de vertrouwelijkheid van sommige vacatures. Mocht er op dit moment geen passende vacature tussen staan, maar ben je wel beschikbaar dan kun je je altijd algemeen inschrijven. Wij bemiddelen zowel voor vaste banen als voor interim opdrachten.

Sr. Content Marketeer

Academica University of Applied Sciences is als erkend instituut voor hoger onderwijs, dé opleider en adviseur op gebied van leadership & learning voor hoogopgeleide professionals in de...

Editorial Operations Manager

Are you the creatieve and people-minded manager who feels comfortable in a scientific publishing environment? For our client Medicom Medical publishers, we are looking for an Editorial Operations...

Business Manager Opleidingen

Voor WCS group, een organisatie sterk in hoogwaardige meertalige communicatie, zoeken wij een ondernemende, hands-on en inspirerende Business Manager Opleidingen.

Senior Projectleider

Wil jij een Bespeaker worden? Voor Bespeak zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren Senior Projectleider.

Accountmanager bij Visavi

Voor Visavi, een toonaangevend uitgever in de branche van uiterlijke verzorging, zoeken wij een enthousiaste en ervaren Accountmanager (m/v).

Manager Learning Development

Ben jij gespecialiseerd in online leren? Inspireer je graag met creatieve en innovatieve leeroplossingen? Ben jij een natuurlijk leider? En krijg jij energie van het (door) laten groeien van...

Hoofddocent Kwaliteitsjournalistiek in digitale transitie

Voor onze opdrachtgever, het Instituut voor de Media van de Hogeschool Utrecht zoeken wij een Hoofddocent Kwaliteitsjournalistiek in Digitale Transitie.  

Hoofddocent Human Experience & Media Design

Voor onze opdrachtgever, het Instituut voor de Media van de Hogeschool Utrecht, zoeken wij een Hoofddocent Human Experience & Media Design.

Chief Commercial Officer (VERVULD)

Voor DialogueTrainer, een innovatieve, kennis gedreven en snelgroeiende organisatie, zoeken we een Chief Commercial Officer.

Algemeen Directeur (VERVULD)

Wil je bijdragen aan de professionalisering van de acute en trauma gerelateerde hulpverlening in Nederland? Ben jij die ervaren leidinggevende met een netwerk in de medische (opleidings)wereld die...