Jouw volgende stap?

13 Zoekresultaten

Als je belangstelling hebt voor een vacature helpen wij je graag verder. Overigens worden niet alle vacatures die wij in portefeuille hebben op onze website gepubliceerd. Dit heeft te maken met de vertrouwelijkheid van sommige vacatures. Mocht er op dit moment geen passende vacature tussen staan, maar ben je wel beschikbaar dan kun je je altijd algemeen inschrijven. Wij bemiddelen zowel voor vaste banen als voor interim opdrachten.

Junior consultant / researcher

227 Learning groeit! Groei jij met ons mee? Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior consultant/researcher.  

Learning Consultant

Voor Tele’Train, een multidisciplinair onderwijskundig adviesbureau, zijn wij op zoek naar een Learning Consultant.

Portfoliomanager E-learning

Voor een van onze opdrachtgevers in het midden van het land zijn wij op zoek naar een (commercieel) gedreven Portfoliomanager E-learning.

Digital Marketing Specialist

Wil jij een rol spelen in de (digitale) transitie van het onderwijs en met frisse blik meebouwen aan de klantreis van ThiemeMeulenhoff? Wij zoeken een initiatiefrijke en hands-on Digital Marketing...

Algemeen Directeur

Wil je bijdragen aan de professionalisering van de acute en trauma gerelateerde hulpverlening in Nederland? Ben jij die ervaren leidinggevende met een netwerk in de medische (opleidings)wereld die...

Adviseur Learning & Development (Medior)

Voor EMC Performance zoeken wij een Adviseur Learning & Development (Medior); een communicatief sterke, zelfstandige adviseur met gedegen projectmanagement skills en een passie voor werkplekleren.

Team Lead Digital Learning Development

Are you looking for a challenge with a lot of responsibility and learning opportunities? For a rapidly growing, international oriented innovative learning company we are searching for a Team Lead...

(Sr.) E-Learning scriptschrijver

Heb jij zin om mee te bouwen aan het vetste digital learning bureau van Nederland? Wij zoeken een gedreven en ervaren (sr.) E-learning scriptschrijver.

Projectregisseur

Heb jij zin om mee te bouwen aan het vetste digital learning bureau van Nederland? Wij zoeken een klantgerichte ervaren Projectregisseur.