Het beste talent voor jouw organisatie!

Er is geen markt zo in beweging als de learning markt. Het vinden van de juiste talenten en bepalen welke skillset essentieel is voor jouw organisatie wordt steeds complexer. Wij zijn jouw partner als het gaat om het vinden van de juiste learning & development professional. Door onze specialisatie en ons unieke netwerk zijn wij als geen ander in staat om de beste learning professional voor jouw bedrijf te vinden. Daarbij kijken wij verder dan alleen een CV. Persoonlijkheid en de juiste skillset staan bij ons centraal. 

227 Recruitment & Executive Search

Met welk talent ga jij jouw organisatie echt een stap verder helpen? Hoe vind je het talent dat past bij de snelle veranderingen van deze tijd? Talent dat over de juiste skills en drive beschikt. Wij hebben diepgaande kennis van de markt en ruime expertise op het gebied van Executive Search & Recruitment. 

Lees meer

227 Interim & Project management: talent op maat

Juist in een tijd van snelle veranderingen kan de inzet van een ervaren interim digital learning professional helpen om innovaties of verandertrajecten te versnellen. Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk met digital learning specialisten en kunnen razendsnel een inhoudelijke en persoonlijk passende match maken tussen de opdracht en een interim kandidaat.

Lees meer

227 Learning Accelerator

De 227 Learning Accelerator is een uniek social learning programma over trends en ontwikkelingen in de learning industrie. Dit programma is speciaal ontwikkeld als upskill programma voor Learning professionals. Tevens biedt dit programma bedrijven de mogelijkheid deel te nemen met een Business vraagstuk. Een unieke samenwerking tussen bedrijfsleven en professionals. 

Lees meer
Klanten

Onze klanten

Een kleine greep uit ons klanten bestand.

Wil je meer weten over 227?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Freia Fransen via onderstaande contactmogelijkheden.
Freia Fransen