Over ons

Er is geen markt zo in beweging als de learning markt. Ontwikkelingen gaan in razend tempo en zowel organisaties als professionals moeten zich blijven ontwikkelen om ‘fit for the future' te zijn. 

“Als niche speler, richten wij ons op de brede markt van leren en hebben daarmee een uniek overzicht van de ontwikkelingen en vraagstukken in deze markt.”

Expertise

Het vinden van de juiste talenten wordt steeds complexer, de vraag steeds meer divers. Bij 227 Learning hebben we allemaal een achtergrond in en een passie voor leren. We geloven er in dat Leren de belangrijkste onderscheidende activiteit is voor de toekomst. We inspireren onze opdrachtgevers door anders te kijken en samen aan een duurzame workforce te bouwen.

Door onze brede en diepgaande kennis van de markt weten wij als geen ander welke skills en competencies een moderne learning company nodig heeft. Wij kunnen organisaties dan ook echt helpen om de stap naar fit for the future te maken!

Ons snel groeiend netwerk bestaat uit stuk voor stuk deskundige professionals met een duidelijke expertise of juist opererend op het snijvlak van verschillende disciplines als bijvoorbeeld marketing, content, didactiek en techniek.

Binnen het learning domein werken we zowel voor vaste als interim posities op midcareer en executive niveau. Daarnaast zijn we de trotse oprichter en organisator van het Learning Accelerator programma; een upskill programma voor learning professionals en bedrijven.

Voor wie?

227 Learning richt zich op een grote diversiteit aan bedrijven en professionals in het learning domein, denk hierbij aan bedrijven in:

  • E-learning 
  • Edtech start- en scale ups
  • Corporate learning 
  • Digital learning bureaus
  • Trainings- en opleidingsinstituten
  • Business schools en Universiteiten
  • Learning & Development
  • Learning technologie 

 

227 Learning is in 2016 opgericht als onderdeel van 227 Search BV. 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Sanne de Kemp via onderstaande contactmogelijkheden.