Zoek je een nieuwe baan of interim opdracht?

De Learning markt is volop in ontwikkeling en bij 227 Learning vinden we het belangrijk om mee te bewegen met deze ontwikkelingen binnen het vakgebied. We helpen je met het vinden van een nieuwe baan of in je eigen ontwikkeling. 

Op zoek naar een nieuwe baan of interim-opdracht?

227 Learning zet zich vol overgave in voor 'de beste match' tussen jou en onze opdrachtgever. Om dat te kunnen doen, willen wij jou goed leren kennen. Wij hebben ruime ervaring in de learning sector en volgen de ontwikkelingen op de voet. We weten welke eisen deze branche stelt waardoor wij een goede gesprekspartner zijn met wie je de ‘ins en outs’ rond een specifieke vacature of interim-opdracht kunt bespreken. En natuurlijk kunnen wij je ook helpen om je eigen loopbaan vorm te geven en de bij jou passende keuzes te maken.

Als je belangstelling hebt voor een vacature (zie onze vacatures) of je bent beschikbaar als interim-professional, helpen wij je graag verder. Mocht er op dit moment geen passende vacature of opdracht tussen staan dan kun je je altijd algemeen inschrijven of even contact met ons opnemen. 

Wil jij jezelf ontwikkelen als learning professional?

Ook daar kunnen we je mee helpen. Wij organiseren bijvoorbeeld het Learning Accelerator programma, het groeiprogramma over trends en ontwikkelingen in de learning industrie. 
Daarnaast zijn we op hard bezig met het opzetten van een eigen Academy. Houd onze website dus goed in de gaten! 

Wil je meer weten over 227?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Freia Fransen via onderstaande contactmogelijkheden.
Freia Fransen