Jouw volgende stap?

18 Zoekresultaten

Accountmanager UP learning

Voor UP learning, een toonaangevend bedrijf in online leren, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Account Manager.

Sr. Learning Tech Consultant

Voor UP learning, een toonaangevend bedrijf in online leren, zijn wij op zoek naar een Senior Learning Tech Consultant..

Ervaren B2C Marketeer Elevate Health

Voor Elevate Health zoeken wij een ervaren B2C Marketeer die enthousiast wordt van de combinatie commercie met maatschappelijke impact.

Programmamanager Strategie & Innovatie

Als Programmamanager strategie & innovatie binnen The Learning Network (TLN) in Kampen ben je verantwoordelijk voor het opzetten, coördineren en leiden van afdeling overschrijdende projecten.

Adviseur Learning & Development

Voor EMC Performance zoeken wij een Adviseur Learning & Development; een communicatief sterke, zelfstandige adviseur met gedegen projectmanagement skills en een passie voor werkplekleren.

Learning Consultant @ Studytube

Ben je een ondernemende, gedreven interne en externe gesprekspartner en adviseur? Wil jij bijdragen aan inspirerende leeroplossingen voor een diversiteit aan klanten? En geloof jij in de waarde van...

Business Development Lead for International Partners

For aNewSpring we are looking for a driven Business Development Lead for International Partners. Your mission will be to contribute to the growth and scalability by finding and contracting new...

Sr. Business Developer Onderwijs

Voor Somtoday, het leerling-informatiesysteem van Topicus, zijn wij op zoek naar een ondernemende en ervaren Sr. Business Developer Onderwijs.

Werkstudent

Wegens de groei van onze organisatie, zijn wij op zoek naar een proactieve werkstudent: een mooie kans om serieuze werkervaring op te doen!

E-Learning content specialist

Heb jij zin om mee te bouwen aan het vetste digital learning bureau van Nederland? Wij zoeken een gedreven en ervaren E-learning content specialist