Interim & Project management

Heb je snel een tijdelijke invulling nodig voor een executive positie, of ben je op zoek naar specifieke kennis of ervaring binnen je bedrijf? In een tijd van snelle veranderingen kan de inzet van een ervaren interim professional helpen om innovaties of verandertrajecten te versnellen, of om nieuwe kennis toe te voegen aan de organisatie.

Wij hebben een zeer uitgebreid netwerk met interim professionals en kunnen razendsnel een inhoudelijke en persoonlijk passende match maken tussen de opdracht en een interim kandidaat. 

Of je nou een specialist zoekt of een project wilt uitbesteden, wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van interim learning specialisten die we individueel of als team kunnen inzetten om jouw leervraag op te lossen. 

Onze kracht zit in het feit dat we op de milimeter kunnen selecteren. Ons netwerk bestaat uit vele professionals op zowel senior management als midcareer niveau. Op basis van jouw vraag gaan wij altijd op zoek naar de beste match. 

Wil je meer weten over 227?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Freia Fransen via onderstaande contactmogelijkheden.
Freia Fransen