Recruitment & Executive Search

De echte talenten zijn vaak niet actief in de markt en hebben banen doorgaans voor het kiezen. Hoe vind jij dan toch het toptalent voor jouw organisatie? Wij kunnen je daarbij helpen. 

Wij werken voor een grote diversiteit aan opdrachtgevers in de learning markt, zoals: e-learning bedrijven, EdTech startups, digital learning bureaus, learning & development, trainings- en opleidingsbedrijven, health sector, educatieve uitgeverijen, kennisinstituten en learning tech bedrijven. Wat onze klanten gemeen hebben, is dat ze allemaal actief zijn op het gebied van leren. 

We beschikken over grondige kennis van de learning markt en hebben een zeer uitgebreid netwerk. We weten wat er speelt in de markt en delen onze kennis actief met onze klanten. Het is onze missie om bedrijven te helpen met het vinden van het juiste talent. Dat doen we bij voorkeur samen en voor de lange termijn. We investeren dan ook in het echt leren kennen van onze klant. Wij verdiepen ons in de vraagstukken van onze klanten en gaan voor een duurzame relatie. We denken actief met je mee naar de beste invulling en ondersteunen je in het vinden van future proof talent. 

We hebben goed zicht op wie actief in de markt is, maar ook welke kandidaten latent in de markt zijn voor een carrière stap. Daarom is de impact van onze recruitment inspanningen vele malen effectiever en kunnen wij onze klanten vaak verrassen met kandidaten die buiten hun eigen blikveld vallen, maar die wel alle skills bevatten die nodig zijn voor die specifieke functie. 

We ondersteunen bedrijven met Executive Search & Recruitment, maar ook voor interim vraagstukken kun je bij ons terecht.
 

Wil je meer weten over 227?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Freia Fransen via onderstaande contactmogelijkheden.
Freia Fransen