Learning Innovation Event op 22 september gaat niet door

Zeer tot onze spijt, hebben wij het besluit genomen om ons Learning Innovation Event op 22 september as niet door te laten gaan. Naast de inhoudelijke presentaties, is het ontmoeten van vakgenoten een belangrijk onderdeel van ons event. Wij vinden de gezondheidsrisico's op dit moment te groot en het daarom niet verantwoord om ruim 150 bezoekers te ontvangen. Wij hopen op jullie begrip voor deze beslissing. Zodra de situatie het toe laat zullen wij opnieuw een Learning Innovation Event organiseren. Als je je al had aangemeld heb je inmiddels een bericht van ons ontvangen.


227 Learning

Maliebaan 83
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227learning.nl

Test

test teaser 4

Learning vacatures

227 Learning Accelerator

Blijf leren, juist nu: investeer in jouw ontwikkeling!

227 Learning organiseert jaarlijks het Learning Accelerator programma: het groeiprogramma voor learning professionals over trends en ontwikkelingen in de learning industrie. Al meer van zestig learning professionals volgden dit upskill programma met veel enthousiasme. De startdatum voor de volgende editie is nog niet bekend.

Meer weten?

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Freia Fransen via onderstaande contactmogelijkheden.
Freia Fransen