Sanne de Kemp, Business Director bij 227 Learning, blikt
terug op de eerste maand van deze bijzondere periode:

online leren is belangrijker dan ooit!

Dat is wel even wennen, al meer dan een maand is dit mijn uitzicht. Niet verkeerd natuurlijk maar ik mis wel de drukte en hectiek van ons kantoor in het centrum van Utrecht. Hoe gaat het nu eigenlijk in de Learning markt?

Onze opdrachtgevers zijn nog steeds hard op zoek naar nieuwe collega’s. Sterker nog, de urgentie om juist nu op zoek te gaan naar (digital) learning professionals lijkt groter dan ooit. Maar hoe neem je iemand aan als een face-to-face ontmoeting op kantoor niet gaat. Gelukkig hebben we snel kunnen schakelen naar online en hebben wij onze gesprekken gewoon door kunnen laten gaan. Voor veel van onze opdrachtgevers was het soms even wennen, maar ook bij hen zien we dat er allerlei oplossingen gevonden worden om gesprekken te kunnen (blijven) voeren. Er worden wandelinterviews gehouden, of er worden in lege kantoorpanden afspraken gemaakt om toch een fysieke indruk te krijgen of soms verloopt een traject volledig digitaal. Onze eerste succesvolle ‘corona’ bemiddelingen zijn inmiddels dan ook een feit.

Ook voor ons Learning Accelerator programma was het even schakelen. In dit programma zat de toegevoegde waarde juist in het fysiek bij elkaar komen bij de Masterclasses. Dankzij de fantastische inzet van onze sprekers en coaches , en niet te vergeten, ook de deelnemers hebben we dit programma gelukkig ook online kunnen voortzetten zonder afbreuk te doen aan de inhoud en kwaliteit.

Het is en blijft een zorgelijk tijd waarin we ons nu bevinden, maar in de markt waarin we met zoveel enthousiasme werken, zien wij juist nu ook ontzettend veel mogelijkheden en kansen ontstaan. Hopelijk kunnen we daar zo meteen allemaal ons voordeel mee doen.

Ondertussen geniet ik nog maar even van mijn uitzicht.227 Learning

Maliebaan 83
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227learning.nl

Test

test teaser 4

Learning vacatures

Nieuws & Blogs

Interim expertise nodig?

Heb je tijdelijk extra capaciteit of expertise nodig? Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk van interim learning specialisten die we individueel of als team kunnen inzetten om jouw (tijdelijke) vraagstuk op te lossen. In een tijd van snelle veranderingen kan de inzet van een interim learning professional (of team) helpen om innovaties of verandertrajecten te versnellen. 

Meer weten?

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Sanne de Kemp via onderstaande contactmogelijkheden.