Esther Burger (T-Mobile) winnaar 227 Learning Innovation Award 2018

De jury was erg onder de indruk van de prestaties van Esther Burger (HRD Manager at T-Mobile Employability). Esther heeft in korte tijd grote vernieuwende veranderingen doorgevoerd bij T-Mobile op het gebied van Learning. Zij heeft, samen met haar team, een eigen employability budget ingevoerd. Met haar geloof in ‘Self Directed Learning’ en met een pool aan corporate coaches is het haar gelukt om voor alle medewerkers een Personal budget te realiseren die ze in kunnen zetten via Springest, zonder goedkeuringsprocedure vanuit Management of HR. Jurylid Jan Rijken (Crossknowledge) roemde de beweging die zij in gang heeft gezet. Niet meer het aanbod maar de vraag is voor HR nu het uitgangspunt. Het eigendom van leren komt echt bij medewerkers te liggen.
Daarnaast is het haar gelukt om Performance Management af te schaffen en om te zetten in ‘Great Conversations’, een hele belangrijke zet in het stimuleren van leren en ontwikkelen. Haar persoonlijk missie is om collega’s ‘vrij’ te maken van de organisatie, waarbij de medewerker niet 65% van zijn talenten in zet, maar de volle 100% van zijn/haar talenten.

De uitreiking was de finale van het vooraf al overtekende Learning Innovation Event 2018. Lees hier meer over het Learning Innovation Event 2018.

De jury met de winnares Esther Burger

 

 

Shortlist genomineerden

 

Joost Smilde - L&D specialist | Learning developer bij FrieslandCampina

 

Kim van der Esch - Owner & Founder Mr. Chadd

 

Wilma Baltes - Learning Consultant bij Air France/KLM

 

Esther Burger - Manager HR Development bij T-Mobile

 

Joost Uitdewilligen - Creative Director bij TinQwiseJury

Onze jury bestaat uit de volgende influencers in het learning veld:

 


Jan Rijken, directeur van Crossknowledge. Hij werkte als learning leader over de hele wereld voor grote internationale bedrijven en heeft veel ervaring op het gebied van culture transformation, talent management, leadership development, change management en learning strategy.

Hans Schuurmans: CEO SkillsTown. Als rasechte ondernemer ging Hans Schuurmans in 2008 de uitdaging aan om online leren op een andere manier aan te bieden in de markt en dat lukte. In korte tijd is SkillsTown uitgegroeid tot de grootste online opleider van Nederland. Hij is gefascineerd door de vele veranderingen om hem heen en weet als de beste welke impact deze veranderingen hebben op de wereld.


François Walgering: Owner - Learning Innovator bij MOOCFactory. François is de winaar van de Learning Innovator Award 2017. Hij heeft de jury overtuigd vanwege de beweging die hij in gang heeft gezet op het gebied van innovaties binnen HRD en L&D van het bedrijfsleven. 
 


Jorien Castelein: CEO/owner Blink Educatie. Zij heeft in haar werkzame leven al heel wat grote educatieve uitgeverijen van binnen gezien. En digitalisering loopt daarbij als een rode draad door haar carrière.


Lees hier meer over de uitreiking van de Learning Innovator Award 2017.
227 Learning

Villa Oranjelust
Maliebaan 89
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227learning.nl

OTYS Recruiting Technology © 227 Learning