Never stop learning

Vacatures Friesland Noord-holland Utrecht

Hieronder vind je een overzicht van al onze Friesland Noord-holland Utrecht vacatures.

Business Consultant

Voor Bloomville, dé learning service partner van Nederland, zoeken wij een innovatieve Business Consultant.

Sr. Recruitment Consultant 227 Learning

Corona heeft laten zien dat leren belangrijker is dan ooit. Wij zien dat zeker terug in de grote vraag naar Learning professionals en het groeiend aantal nieuwe opdrachtgevers. Om verder te kunnen...

Allround recruitment assistent

227 Learning groeit! Groei jij met ons mee? Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een allround recruitment assistent.

Salesmanager

Heb jij affiniteit met leiderschap en persoonlijke ontwikkeling en ben je op zoek een commerciële eindverantwoordelijke rol met impact? Wij zoeken een ondernemende Salesmanager.

Ambassadeur Sales - Voortgezet Onderwijs

Ter versterking van de salesafdeling Voortgezet Onderwijs van Blink zoeken wij een: Ambassadeur Sales - Voortgezet Onderwijs, voor de regio Noord- en Oost-Nederland.

Chief Commercial Officer

Voor DialogueTrainer, een innovatieve, kennis gedreven en snelgroeiende organisatie, zoeken we een Chief Commercial Officer.

Ervaren B2C Marketeer Elevate Health

Voor Elevate Health zoeken wij een ervaren B2C Marketeer die enthousiast wordt van de combinatie commercie met maatschappelijke impact.

Business Development Lead for International Partners

For aNewSpring we are looking for a driven Business Development Lead for International Partners. Your mission will be to contribute to the growth and scalability by finding and contracting new...

Sr. Business Developer Onderwijs

Voor Somtoday, het leerling-informatiesysteem van Topicus, zijn wij op zoek naar een ondernemende en ervaren Sr. Business Developer Onderwijs.

Portfoliomanager E-learning (VERVULD)

Voor een van onze opdrachtgevers in het midden van het land zijn wij op zoek naar een (commercieel) gedreven Portfoliomanager E-learning.