Nomineer jouw collega of relatie!

227 Learning is na de succesvolle lancering vorig jaar, weer op zoek naar de meest innovatieve Learning professional van het jaar! Wie ga jij dit jaar nomineren? Je collega, relatie, vakgenoot of gewoon jezelf?

We zoeken iemand die werkelijk het verschil heeft gemaakt in het opzetten, uitvoeren of organiseren van Learning, voor publiek, binnen een bedrijf of binnen een instelling. Werkt deze persoon bij een start-up of juist bij een gevestigd bedrijf, in het MKB of binnen een multinational? Komt hij of zij uit de educatieve uitgeverij, traingswereld, L&D, EdTech, Business schools, Learning tech bedrijven of een ander werkveld dat gelieerd is aan Learning. Is het een conceptuele specialist, een designer, een techneut of een combinatie van?

Wij zijn heel benieuwd, dus wie nomineer jij voor de titel ‘Learning Innovator of the year 2018’?

Onze deskundige jury zal uit alle nominaties de winnaar kiezen. De award wordt uitgereikt op het Learning Innovation Event op 22 maart 2018. De winnaar mag zich een jaar ‘Learning Innovator of the Year’ noemen. Hij of zij ontvangt personal en company branding van de bovenste plank door alle media aandacht. Verder heeft de winnaar gratis toegang tot alle kennisevenementen van 227 Learning en hij of zij mag het volgende jaar in de jury plaatsnemen.

Iedereen kan zijn favoriete persoon voordragen, aan de hand van een bijdrage die in de periode van het afgelopen jaar is opgevallen. Het aantal keren dat een persoon wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie wel.

NOMINEER HIERJury

Onze jury bestaat onder andere uit de volgende influencers in het learning veld:

 


Jan Rijken, directeur van Crossknowledge. Hij werkte als learning leader over de hele wereld voor grote internationale bedrijven en heeft veel ervaring op het gebied van culture transformation, talent management, leadership development, change management en learning strategy.

Hans Schuurmans: CEO SkillsTown. Als rasechte ondernemer ging Hans Schuurmans in 2008 de uitdaging aan om online leren op een andere manier aan te bieden in de markt en dat lukte. In korte tijd is SkillsTown uitgegroeid tot de grootste online opleider van Nederland. Hij is gefascineerd door de vele veranderingen om hem heen en weet als de beste welke impact deze veranderingen hebben op de wereld.


François Walgering: Owner - Learning Innovator bij MOOCFactory. François is de winaar van de Learning Innovator Award 2017. Hij heeft de jury overtuigd vanwege de beweging die hij in gang heeft gezet op het gebied van innovaties binnen HRD en L&D van het bedrijfsleven. 
 


Jorien Castelein: CEO/owner Blink Educatie. Zij heeft in haar werkzame leven al heel wat grote educatieve uitgeverijen van binnen gezien. En digitalisering loopt daarbij als een rode draad door haar carrière.


Lees hier meer over de uitreiking van de Learning Innovator Award 2017.
227 Learning
Villa Anderstein
Anderstein 2
3953 BA Maarsbergen 
T: 0343-461255 
E: info@227learning.nl
OTYS Recruiting Technology © 227 Learning