Learning Innovator Award 2019

Het tempo waarin de arbeidsmarkt verandert, neemt snel toe. Globalisering, digitale transformatie, robotisering en technologische ontwikkelingen stellen steeds andere en hogere eisen aan de vaardigheden en competenties van werkenden. Leren is een van de belangrijkste onderscheidende activiteiten voor de toekomst.

227 Learning is daarom op zoek naar de meest innovatieve Learning professional. Iemand die werkelijk het verschil heeft gemaakt in het opzetten, uitvoeren of organiseren van Learning, voor publiek, binnen een bedrijf of binnen een instelling. Werkt deze persoon bij een start-up of juist bij een gevestigd bedrijf, in het MKB of binnen een concern? Is het een conceptuele specialist, een designer of een techneut? Wie worden er genomineerd voor de titel ‘Learning Innovator of the year 2019’? De award wordt toegekend aan een persoon die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk heeft onderscheiden.

Iedereen kan zijn favoriete persoon voordragen, aan de hand van een bijdrage die in de laatste twaalf maanden is opgevallen. Het aantal keren dat een persoon wordt voorgedragen voor een nominatie speelt geen rol, de kwaliteit van de onderbouwing en informatie wel. Onze deskundige jury zal dan uit de stroom nominaties dé Innovator kiezen. Je kunt tot 8 februari 2019 nominaties insturen.

De winnaar ontvangt de Award tijdens het jaarlijkse 227 Learning Event op 21 maart 2019. Een event waar iedere learning professional bij moet zijn. De Learning Innovator Award winnaar neemt automatisch plaats in de jury voor de prijs van 2020.

DE JURY

Onze jury bestaat uit de volgende influencers in het learning veld:

Jan Rijken, directeur van Crossknowledge Learning Institute. Hij werkte als learning leader over de hele wereld voor grote internationale bedrijven en heeft veel ervaring op het gebied van culture transformation, talent management, leadership development, change management en learning strategy.


Hans Schuurmans: CEO SkillsTown. Als rasechte ondernemer ging Hans Schuurmans in 2008 de uitdaging aan om online leren op een andere manier aan te bieden in de markt en dat lukte. In korte tijd is SkillsTown uitgegroeid tot de grootste online opleider van Nederland. Hij is gefascineerd door de vele veranderingen om hem heen en weet als de beste welke impact deze veranderingen hebben op de wereld.


Jorien Castelein: CEO/owner Blink. Zij heeft in haar werkzame leven al heel wat grote educatieve uitgeverijen van binnen gezien. En digitalisering loopt daarbij als een rode draad door haar carrière.

Esther Burger: Manager HR Development bij T-Mobile. Esther is de winaar van de Learning Innovator Award 2018. Zij heeft de jury overtuigd met de grote vernieuwende veranderingen die zij heeft doorgevoerd bij T-Mobile op het gebied van Learning. Zij heeft, samen met haar team, een eigen employability budget ingevoerd.


Lees hier meer over de uitreiking van de Learning Innovator Award 2018.

 

  vacatures
  inNoord-en Oost Nederland
  inWormerveer
  inregio Utrecht
  Alle vacatures
  227 Learning

  Villa Oranjelust
  Maliebaan 89
  3581 CG Utrecht
  030-3074440
  info@227learning.nl

  OTYS Recruiting Technology © 227 Learning