227 Datascientists

Geen branche beschikt over meer data kansen dan de media- en content industrie. Ongekende hoeveelheden (klant)data, enorme content verzamelingen en websites en apps die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt. Grotendeels nog onontgonnen terrein. Voor de data professional dan ook vruchtbare grond.

Wij merken dat de vraag naar data scientists sterk toeneemt. Veel mediabedrijven zijn op zoek naar professionals op het vlak van web analytics, consumer insights, marketing en business intelligence, fact based marketing, data engineering enz. Een schaarse en soms moeilijk te bereiken groep. Met 227 Data Scientists richten wij ons volledig op deze groep mensen. Dit heeft geleid tot een unieke pool van inmiddels zo’n 1.500 professionals die inzetbaar zijn op freelance basis of in loondienst. Door het organiseren van panels, events en adviesraden hebben we daarnaast een goed inzicht in het vakgebied, zodat we klanten ook inhoudelijk kunnen helpen met het maken van de beste match.

Of het nu gaat om het opbouwen van een data-afdeling, een eerste scan van uw data potentie door een freelancer, of het vinden van een Chief Data Officer, wij kunnen voor u snel de juiste mensen vinden. Kijk op de website van 227 Datascientists voor meer informatie.

  vacatures
  inNoord-en Oost Nederland
  inregio Utrecht
  Alle vacatures
  227 Learning

  Villa Oranjelust
  Maliebaan 89
  3581 CG Utrecht
  030-3074440
  info@227learning.nl

  OTYS Recruiting Technology © 227 Learning