Never stop learning

Vacatures Groningen Noord-holland Utrecht Zeeland Zuid-holland

Hieronder vind je een overzicht van al onze Groningen Noord-holland Utrecht Zeeland Zuid-holland vacatures.
Filter
Dienstverband
Relevant werkzaam sinds
vacature categorie

Business Manager Opleidingen

Voor WCS group, een organisatie sterk in hoogwaardige meertalige communicatie, zoeken wij een ondernemende, hands-on en inspirerende Business Manager Opleidingen.

Senior Projectleider

Wil jij een Bespeaker worden? Voor Bespeak zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren Senior Projectleider.

Accountmanager bij Visavi

Voor Visavi, een toonaangevend uitgever in de branche van uiterlijke verzorging, zoeken wij een enthousiaste en ervaren Accountmanager (m/v).

Manager Learning Development

Ben jij gespecialiseerd in online leren? Inspireer je graag met creatieve en innovatieve leeroplossingen? Ben jij een natuurlijk leider? En krijg jij energie van het (door) laten groeien van...

Hoofddocent Kwaliteitsjournalistiek in digitale transitie

Voor onze opdrachtgever, het Instituut voor de Media van de Hogeschool Utrecht zoeken wij een Hoofddocent Kwaliteitsjournalistiek in Digitale Transitie.  

Hoofddocent Human Experience & Media Design

Voor onze opdrachtgever, het Instituut voor de Media van de Hogeschool Utrecht, zoeken wij een Hoofddocent Human Experience & Media Design.

Chief Commercial Officer (VERVULD)

Voor DialogueTrainer, een innovatieve, kennis gedreven en snelgroeiende organisatie, zoeken we een Chief Commercial Officer.

Algemeen directeur (VERVULD)

Voor onze opdrachtgever, een kleinere/middelgrote maar ambitieuze educatieve uitgeverij en platformleverancier in het midden van het land, zijn wij op zoek naar een ondernemende en op groei...