227 Media spreekt op APE conferentie: ‘Veranderende skills in disruptief medialandschap’


Afgelopen januari vond in Berlijn voor de 11e keer APE (Academic Publishing Europe) conferentie plaats: het jaarlijkse internationale congres voor Uitgevers, Wetenschap en Informatiemanagers. Tijdens de drukbezochte editie van dit jaar was het thema de toekomst van wetenschappelijke communicatie; in oa big data, educatie, publishing, business modelling en business cases.


227 Media was gevraagd als spreker op de Pre-day conference, waar de veranderende eisen aan de medewerker het centrale thema waren. Binnen de wetenschappelijke uitgeverij is het het afgelopen decennium vooral gegaan over Open Access en dan, met name, over de verandering in het business model. Een veranderend business model heeft ook consequenties voor de mensen die dat business model moeten uitvoeren.

Sanne de Kemp heeft namens 227 media onze observaties hierover gedeeld in de presentatie met als titel ‘Shifting Skills and compentences in a disruptive media landscape’. Aan de hand van trends en ontwikkelingen zoomde zij in op de vele veranderingen die wij zien. Trends als flexibilisering, opkomst van soft skills en life long learning.
Sannes presentatie ging ook in op de toenemende technologisering en de invloed die dat heeft op de diverse functies en bevatte een overzicht van functies die uitsterven en nieuwe functies die ontstaan.

Verandering blijkt eigenlijk de enige grote constante. Ze heeft ons model om behoeftes van bedrijven te kunnen definiëren toegelicht. Bedrijven worden immers steeds kritischer en hebben steeds meer en steeds sneller behoefte aan nieuwe skills. Maar waar vind je als bedrijf de talenten van morgen?

Met het model waar wij als 227 Media mee werken zijn we beter in staat de behoefte van bedrijven te vertalen naar een skillset. De respons was zeer goed en leverde achteraf diverse interessante nieuwe contacten op.



Meer weten over de visie van Sanne? Neem gerust contact met haar op via 0343-461255 of sannedekemp@227media.nl.

 


227 Learning

Maliebaan 83
3581 CG Utrecht
030-3074440
info@227learning.nl

Test

test teaser 4

Learning vacatures

227 Learning Accelerator

Blijf leren, juist nu: investeer in jouw ontwikkeling!

227 Learning organiseert jaarlijks het Learning Accelerator programma: het groeiprogramma voor learning professionals over trends en ontwikkelingen in de learning industrie. Al meer van zestig learning professionals volgden dit upskill programma met veel enthousiasme. De startdatum voor de volgende editie is nog niet bekend.

Meer weten?

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over onze diensten, een vacature of wil je kennismaken? Neem dan contact op met Freia Fransen via onderstaande contactmogelijkheden.
Freia Fransen